شاید طول و عرضش زیاد باشد. اما مثل تلویزیون های قدیم که لامپ تصویر داشتند، آنقدرها هم جثه و پشت و رو ندارد. ال سی دی را می گویم. تلویریونی که امروز در نود درصد خانه ها روشن است. بماند که در نمای جهیزیه و دکور منازل هم نقش پر رنگی دارد. مطلب امروز را بخوان
ضعیف شدن چشم، تنها دلیل نزدیک نشدن کودکان به تلویریون نیست. علت دیگری هم دارد. آن هم این است که از لمس صفحه ی ال سی دی جلوگیری شود. این کار به تدریج پیکسل های موجود در صفحه را از بین می برد و کیفیت تصویر روز به روز کمتر می شود. فکر نمی کنم دیگر نیازی به تذکر عدم برخورد اشیاء تیز با ال سی دی باشد. ولی گفتیم که نگویید نگفتید.
نور دستگاه خود را متناسب با مکان تنظیم کنید. این کار دو فایده دارد. اول اینکه آسیب کمتری به چشم تان وارد می شود. دوم اینکه عمر ال سی دی شما را بیشتر می کند. بخاطر اینکه نور بالای تلویزیون تا 30000 ساعت باعث کاهش عمر مفید آن می شود.
برای گردگیری صفحه ی نمایشگر سه پیشنهاد وجود دارد. اولین و بهترین راه استفاده از دستگاه های تولید کننده ی باد است. یعنی بدون دخالت دست یا پارچه. دومین قدم استفاده از پارچه های میکروفیبر یا همان پارچه های جادویی است. به شرط اینکه کاملا خشک و مخصوص تمیزکاری نمایشگر تلویزیون باشد. اگر هم خواستید پارچه را تا حدودی خیس کنید، پیشنهاد سوم ما گردگیری بدون فشار و آرام است. اگر لکه ها زیاد بو، سرکه ی سفید گزینه ی خوبی است.