دنیا دنیای تنوع است. لباس و غذا و لوازم برقی و غیر برقی هم ندارد. چون همه چیز با توجه به رنگانگی تجارت جهانی و تکنولوژی روز، دستخوش تغییرهای سازنده تر و سودآورتری می شود. یکی از همین ها گیرنده های دیجیتال هستند. دستگاه هایی که در تلویزیون های آنالوگ، قابلیت پشتیبانی بیش از 15 شبکه را دارند. اطلاعات اضافی کنار تصویر، راهنمای الکترونیکی برنامه ها، پخش انواع فایل های تصویری و صوتی و عکس و ضبط و... از دیگر امکاناتی هستند که روز به روز بیشتر از پیش دایره ی توجه مردم به این گیرنده ها را وسیع تر کرده اند. همراه ما باشید تا چند نکته بیشتر از بقیه بدانید.
در هنگام خرید گیرنده های دیجیتال یک تصور غلط وجود دارد. آن هم نادیده گرفتن ویژگی های سخت افزاری این دستگاه مانند حجم حافظه و .... می باشد. در حالی که باید این مورد را نسبت به ویژگی های یک گیرنده در اولویت قرار داد. چون مهم ترین بخش های این دستگاه مادربرد و پاور آن هستند. که البته اگر این دو قسمت از هم جدا باشند بهتر است (چون در بعضی گیرنده ها این دو قسمت در کنار هم و روی یک بورد هستند). فایده ی این جدایی زمانی است که اگر برای پاور مشکلی ایجاد شود دیگر به مادربرد ضرری نمی رسد و از لحاظ هزینه ی تعمیر، پیشگیری و صرفه جویی می شود.
«طراحی»، «نحوه ی قرارگیری» و «نوع آنتن» مثلثی هستند که در کیفیت تصویر و تعداد شبکه های گیرنده نقش مهمی دارند. آنتن باید طوری طراحی شود که هر دو کانال «uhf» و «vhf» را دریافت کند. از طرف دیگر باید آن را به سمت ایستگاه فرستنده قرار داد. استفاده از کابل های آنتن با اهم پایین، انتخاب کوتاه ترین مسیر برای کابل و کابل یکپارچه هم سه کلیدی هستند که در بهترین کیفیت دریافت تصویر نقش مهمی دارند.
تنظیم بودن آنتن و ارتفاع مناسب آن اولین نکته ی مهم در شروع نصب هستند.
یادتان باشد حتما سلفون های روی گیرنده را از آن جدا کنید.
دستگاه را جایی بگذارید که هوا جریان داشته باشد، اگر نه داغ می کند.
همه ی اتصالات و فیش ها باید با نوار چسب برق محکم شوند.