شاید اگر چند ساعت بیرون باشید کلی از مدل های مختلفش را در ابعاد متفاوت ببینید. در رستوران ها، قنادی ها، قصابی ها و هزار و یک جای دیگر. اندازه اش هم بیشتر بستگی به نوع استفاده ی مصرف کننده دارد. اما پر کاربردترین آن ها عمودی، خمیده و کابینتی است. کار اصلی اش این است که هوای گرم محیط را به بیرون انتقال می دهد و هوای داخلش را سرد نگه می دارد. مقدمه بس است. نکته های بعدی را بخوانید تا از یخچال های صنعتی و ویترینی بیشتر بدانید.
شاید هم اسم باشند اما گازگیری شان با هم فرق دارد. یخچال های ویترینی با یخچال های خانگی را می گویم. چون شارژ این وسیله به نوع گاز مصرفی، فاصله ی کمپرسور تا اوپراتور، دمای محیط خارجی و فصل و دمای هوا بستگی دارد. نکته ی کوتاه دیگر اینکه دستگاه هایی که در تابستان فول گاز شده اند در زمستان باید دوباره هم سرویس و هم شارژ شوند.
طبیعتا نباید رادیات یخ بزند. پس اگر چنین اتفاقی افتاد شک نکنید که یا گاز دستگاه کم شده است و یا ترموستات به خوبی وظیفه اش را انجام نمی دهد. یک دلیل سومی هم دارد و آن اجناس داخل یخچال هستند. طوری که شاید بیش از حد نزدیک به اوپراتور گذاشته شده اند و خب در این صورت جلوی راه سرد شدن هوا را می گیرند. در صورتی که هیچ کدام از دلایل بالا نبود، سراغ نوارهای در یخچال بروید که حتما پاره شده اند.
اگر بخواهیم خیلی موردی و کوتاه بگوییم، سوختن موتور سه دلیل دارد:
افزایش دمای موتور. زیرا باعث از بین رفتن عایق سیم پیچ موتور و اتصال آن می شود.
تحلیل و تجزیه ی روغن کمپرسور. به راحتی باعث بروز ایراد مکانیکی و در نهایت سوختن موتور می شود.
گرفتگی در فیلتر درایو.سبب مسدود شدن مسیر رفت و برگشت مبرد و فشار روی کمپرسور می شود.