تاریخچه
صنعت امروزی ساخت پنجره دو جداره را می توان از سال 1960 در اروپا و کشور صنعتی آلمان دانست. زیرا در این سال تولید پروفیل هاییو پی وی سی در آلمان آغاز شد .البته اولین مخترع پنجره های عایق و چند جداره را در کتاب های ثبت اختراع به نام مردی شیشه فروش در شهر نیویورک آمریکا درج نموده اند. ایشان در سال 1865 با توجه به نیاز آن زمان، و جلوگیری کردن از به هدر رفتن حرارت از ساختمان ها، فکر ساخت درب و پنجره های با کیفیت تر و عایق تر نسبت به عبور حرارت افتاد؛ او توانست در آن سال پنجره های دو جداره و سه جداره به همراه عایق کاری مناسب تولید نماید که در آن زمان نسبت به درب ها و پنجره های دارای یک جداره شیشه و قاب ، بسیار قوی تر بوده و حرارت کمی را از خود عبور می دادند.
موارد کاربردی
اختراع پنجره دوجداره بی شک یکی از مهمترین تحولات صنعت ساختمان بوده است . استفاده بهتر از نور خورشید و هم زمان با آن کنترل کامل نور،گرما ، سرما ، صدا از مزیت های اصلی این نوع شیشه است .پنجره دو جداره با جلو گیری از تبادل حرارتی صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های خرید تاسیسات گرمایشی و سرمایشی ساختمان بوجود می آورد. در بلند مدت پنجره دوجداره هزینه های انرژی ساختمان را نیز کاهش میدهد.
تعمیرات و نگهداری
اغلب افراد با استفاده از تجربه ی کمی که دارند و راهکار های اشتباه ،خودشان میخواهند کار تعمیر پنجره دوجداره را انجام دهند که ممکن است خسارت جبران ناپذیری به بار آورند ، در این زمان بهتر است این کار را به یک متخصص و تعمیرکار درب و پنجره دوجداره یو پی وی سی و آلومینیوم بدهیم تا آن را مطابق با استاندارد های لازم و اصول تعمیرات درب و پنجره به کیفیت ایده ال برساند.